Xanthan Gum 100g

  • Stabiliser, emulsifer og forbedrer teksturer.
  • Bruges som fortykningsmiddel og til at forbedre teksturen i dressinger og saucer.
  • Tilføj til Agar agar og Carrageenan Kappa for at lave mere stabile gels.
  • Bruges i is, for at give en bedre tekstur, og for at forhindre dannelsen af iskrystaller.
  • Stabiliserer skum når der bruges en sifon. Disse skum kan serveres varme eller kolde.
  • Kan bruges i bagværk og tærtefyld, for at undgå at fyldet siver ud.
Varenummer: 5060341110443
Kun 5 tilbage!

Lagerstatus: På lager

95,00 kr

Beskrivelse

Detaljer

Vores Xanthan Gum er finere end standarden, hvilket betyder at det er nemmere at opløse.

Xanthan Gum er et tilsætningsstof som normalt bruges som fortykningsmiddel, stabilisator, emulgator og til at lave skum med.

Det bliver hovedsageligt betragtet som et ikke-gelé dannende middel, men bliver normalt brugt til at styre viskositeten af en opløsning.

Det kan dog godt danne en gel, ved at blive tilføjet til en anden hydrokolloid.

Xanthan Gum kan tilføjes til Agar Agar eller Kappa Carrageenan for at danne en mere stabil gelé.

Pga. Xanthan Gums vadholdende evne, kan det også bruges til at forsinke iskrystal dannelse i fryse/tø situationer.

Xanthan Gum kan øge viskositeten kraftigt ved blot små mængder (omkring 1%) tilført pulver. Normalt bruges det på omkring 0,5%, eller helt ned til 0,05%.

Det bliver ofte anvendt i dressinger og saucer.

Det hjælper til at forhindre adskillelsen af olie og vand, ved at stabilisere emulsionen, selvom det ikke er en emulgator.

Xanthan Gum ændrer hverken farve eller smag på maden eller drikken.

 

  • Stabiliser, emulsifer og forbedrer teksturer.
  • Bruges som fortykningsmiddel og til at forbedre teksturen i dressinger og saucer.
  • Tilføj til Agar agar og Carrageenan Kappa for at lave mere stabile gels.
  • Bruges i is, for at give en bedre tekstur, og for at forhindre dannelsen af iskrystaller.
  • Stabiliserer skum når der bruges en sifon. Disse skum kan serveres varme eller kolde.
  • Kan bruges i bagværk og tærtefyld, for at undgå at fyldet siver ud.

 

Hvordan bruges det?

Xanthan Gum kan øge viskositeten kraftigt ved at tilføje en lille smule, omkring 1% til opløsningen. For det meste bruges der dog kun 0,5% eller helt ned til 0,05%.

Opbevaring

Opbevares mørkt, tørt og køligt. Undgå direkte sollys.

 

Ingredienser

100% rent Xanthan Gum (E415)

 

Kost information

Velegnet til veganere og vegetarer.

Glutenfri.

Halal venligt.

Ingen GMO.

Yderligere information

Yderligere information

Brand Nej

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Xanthan Gum 100g

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?