Sodium Alginat 100g

  • Bruges til spheriikation og omvendt spherifikation
  • Forbedrer teksturer.
  • Kan bruges til at tykne væsker og opløsninger.
  • Danner bløde eller faste varmebestandige geléer.
Varenummer: 5060341111082

Lagerstatus: På lager

95,00 kr

Beskrivelse

Detaljer

Sodium Alginat er et udtræk af havtang, og bliver brugt til at lave spherer.

Det danner en gel, når det kommer i kontakt med calcium ioner.

Sodium Alginat opløses koldt og under kraftig omrøring.

Det kan bruges til at danne bløde og faste varmeresistente geléer, og til at danne skum.

Sodium alginat bliver også ofte brugt som tykner, emulgator og tekstur forbedrer.

 

  • Bruges til spheriikation og omvendt spherifikation
  • Forbedrer teksturer.
  • Kan bruges til at tykne væsker og opløsninger.
  • Danner bløde eller faste varmebestandige geléer.

 

Hvordan bruges det?

Til spherifikation anvendes 1% sodium alginate, af den væske som det skal blandes i.

For at sprede det, skal det enten tilsættes under meget kraftig omrøring, eller blandes med et anden tøringrediens (som sikker), før det tilsættes væsken.

Da sodium alginat begynder at danne gel, ved tilstedeværelse af calcium, undgå da meget calcium rige væsker såsom mælk.

For at gøre det nemmere, brug da lavt calciumholdigt flaskevand.

Tilfør pulveret til væsken ller puréen, og brug en sprøjte til at presse dråber ud, ned i et calcium bad, hvor dråberne vil blive omdannet til caviar perler.

Ombyt sodium alginat og calcium for at lave omvendt spherifikation (brug sodium alginat i vandbadet).

Opbevaring

Opbevares tørt og køligt. Undgå direkte sollys.

 

Ingredienser

100% rent Sodium Alginat (E401)

 

Kost information

Velegnet til veganere og vegetarer.

Glutenfri.

Halal venligt.

Ingen GMO.

 

Yderligere information

Yderligere information

Brand Nej

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Sodium Alginat 100g

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?