Om Gastro Kemi

Registrerings adresse

Skinbjergvej 11
7500 Holstebro


Lager adresse

Nybovej 17
7500 Holstebro


CVR: 35925910

DET ER IKKE MULIGT AT AFHENTE VARER PÅ OVENSTÅENDE ADRESSER

Kontakt info

Telefon: +45 50 72 31 17

Email: kontakt@gastrokemi.dk

Gastro Kemi er startet midt Oktober 2016.

Det molekylære køkken bliver mere og mere populær, i takt med at flere madprogrammer dukker op. Programmer som "Masterchef" har rigtig gjort danskerne opmærksomme, på de muligheder det molekylære køkken åbner op for.

Men indtil nu har det været næsten umuligt for amatør gastronomen, at udforske dette køkken, da de fleste, som sælger produkterne, kræver at man er en virksomhed med CVR nummer. Dette vil Gastro Kemi ændre. Alle skal kunne udforske denne spændende verden af spændende mad kreationer. Vi kræver ikke CVR nummer. Alle skal kunne handle hos os og komme igang

Men hvordan kommer man så igang?

Vi er godt klar over at alle ikke er udlærte kokke. Men alle skal kunne gå til dette område alligevel. Det er vores ønske. Derfor vil vi også her på siden, have en samling guides og teknikker som man kan komme igang med. Der vil også løbende komme nye opskrifter ind på siden.


Vi har en lille samling af de mest anvendelige ingredienser til at komme igang med molekylær gastronomi. Vi har ingrediens bøtter, startpakker og udstyr fra Special Ingredients, samt protein pulver fra prote-IQ. I fremtiden vil vi få flere mærker ind.


Vi arbejder hele tiden på vores udvalg, og for at blive bedre. Hvis du har noget specielt du ønsker, eller blot har noget feedback, positiv som negativ, så tøv endelig ikke med at kontakte os via vores kontaktformular, eller via telefon eller mail


Med venlig hilsen
Bjørn Lund Due
Gastrokemi.dk