Udstyr

Udstyr til molekylær gastronomi

Vi har et stadigt voksende udvalg af udstyr til molekylær gastronomi. Vores udstyr består bl.a. af silikoneforme, som gør spherifikation til en leg, præcisionsvægte samt måle og hulskeer. Vi har udstyr til servering samt til måling og dosering.

Specielt vores silikoneforme er meget populære, og er et absolut nødvendigt stykke udstyr, hvis man vil i gang med molekylær gastronomi. De gør som sagt spherifikation til en leg, ved at bruge dem til omvendt spherifikation, men de giver også mulighed for at lave f.eks. chokoladekugler med fyld eller forme is eller geléer med. Kun fantasien sætter grænser for hvad de kan bruges til.

Vi har halvkugle silikoneforme i flere størrelser, samt form til kæmpestore isterninger.

Alt vores udstyr til molekylær gastronomi er selvfølgelig godkendt til fødevarekontakt, og alle vores forme tåler både opvarmning og nedfrysning. Læs mere om dette på det enkelte produkt.

På nuværende tidspunkt har vi kun en enkelt præcisionsvægt, men flere modeller er på vej. En præcisionsvægt er også et af de nødvendige stykker udstyr til molekylær gastronomi. Mange af ingredienserne skal tilføres i meget små mængder, og fejlmargen er ikke så stor før man rammer den forkerte effekt.

1 til 12 ud af 13

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 12 ud af 13

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2