Sæt og startpakker

Molekylær gastronomi sæt

Vores molekylær gastronomi sæt består af både startsæt, ingredienssæt og mindre sæt til dem som bare vil prøve spherifikation. Udvalget af molekylær gastronomi sæt er ikke så stort endnu, men der vil løbende komme flere til.

Hvis du er helt ny indenfor molekylær gastronomi, anbefaler vi at du starter med startsættet ”Chefs kit”. Det indeholder alt hvad du skal bruge for at komme i gang. Der er både ingredienser og udstyr som pipetter, måleskeer og en præcisions vægt.

”Chefs kit” startsættet kan være den perfekte gave til ham eller hende, som gerne vil udvikle sine evner indenfor gastronomien. Det er ikke nødvendigt at være uddannet kok, da der medfølger vejledninger og opskrifter på de basale teknikker. Men der er selvfølgelig også mulighed for timevis af egne eksperimenter og kreationer.

Med disse startsæt til molekylær gastronomi kan du hurtigt komme i gang med at lave underlige og interessante retter, som vil forvirre og fornøje dine gæster. Din madlavning vil blive bragt til et helt nyt niveau. Dine gæster vil fremadrettet altid være spændt på hvad du mon nu serverer for dem, og hvordan du næste gange vil overraske.

4 vare(r)

pr. side

4 vare(r)

pr. side