Ingredienser

Molekylær gastronomi ingredienser

Vores ingredienser til molekylær gastronomi er i høj kvalitet. Vi råder over et bredt og alsidigt udvalg af ingredienser til molekylær gastronomi, og vores sortiment er stadig voksende. Vi har mulighed for at fremskaffe mange flere ingredienser end vi har listet på shoppen nu, og vi kan også få ingredienserne i større pakninger hvis dette ønskes.

Med vores ingredienser til molekylær gastronomi, kan du altid fremtrylle noget ekstra ordinært ude i køkkenet, som du kan imponere dine gæster med. Om det er visuelt flotte elementer på tallerkenen som kaviar, skum, spherer eller tuilles, eller om det er blot noget så basalt som at forbedre teksturen i bolledejen til fødselsdagen i weekenden, så har vi ingredienserne til det.

Tidligere har det været svært for almindelige madinteresserede at få fat i disse ingredienser til molekulær gastronomi. Oftest kræver forhandlerne at kunderne har CVR nummer, hvilket gør det svært for privatpersoner at få fat i. Men vi åbner op for salg til private. Disse ingredienser skal ikke længere være forbeholdt restauranterne og de professionelle. Nu kan du lave samme resultater hjemme i dit eget køkken.

Inde på de enkelte ingredienser kan du læse mere om hvad den kan hjælpe dig med, hvordan den skal doseres, hvordan skal opbevares og om den evt. egner sig til veganere (Hvilket størstedelen af vores ingredienser til molekylær gastronomi gør).

1 til 12 ud af 15

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 12 ud af 15

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2