Molekylær gastronomi startpakke

  • Lær teknikker til spherifikation og omvendt spherifikation.
  • Lav kaviar perler / frugt bobler.
  • Lav spherer med et flydende centrum.
  • Omdan væsker til en stabil skum.
  • Lav varmeresistente jelly.
  • Lær at lave molekylært spaghetti.
  • Lær at forbedre konsistenser og teksturer.
  • Se pakkens indhold i beskrivelsen længere nede.
Varenummer: 5060341113321

Lagerstatus: Ikke på lager

645,00 kr

Beskrivelse

Detaljer

Vores Molekylær Gastronomi Chefs kit indeholder alt hvad du skal bruge, for at komme igang med molekylær gastronomi.

Du kan lære og øve alle teknikkerne fra det moderne køkken hjemme i dit eget, og lave underlige og vidunderlige retter.

Den molekylære gastronomi verden har uendelige muligheder for det moderne køkken. Kun fantasien sætter grænser.

Dette sæt er beregnet til at lære dig forskellige teknikker, og for at lade dig komme igang med molekylær gastronomi.

 

  • Lær teknikker til spherifikation og omvendt spherifikation.
  • Lav kaviar perler / frugt bobler.
  • Lav spherer med et flydende centrum.
  • Omdan væsker til en stabil skum.
  • Lav varmeresistente jelly.
  • Lær at lave molekylært spaghetti.
  • Lær at forbedre konsistenser og teksturer.

 

Indeholder

Sodium Alginat - 50g.

Calcium Lactate - 50g.

Agar Agar - 50g.

Xanthan Gum - 50g.

Lecithin - 50g.

Vanilje Ekstrakt - 10 ml.

Molekylær opsamlings ske.

Digital mini vægt.

Et sæt af måleskeer.

3 x 50 ml sprøjter.

10 x 3 ml pipetter.

3 meter slange.

Opskrift og instruktions kort på engelsk til spherifikation, omvendt spherifikation, tips til spherifikation, æble kaviar, balsamico jelly, frossen chokolade skum, ærte kaviar, citron sorbet, tomat spaghetti, kardemomme og yoghurt sphere med mango, spherisk creme brulé, dekonstrueret tiramisu.

 

Yderligere information

Yderligere information

Brand Nej

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Molekylær gastronomi startpakke