Kokketøj

Kokketøj fra Kentaur

Kentaur er kendt for deres høje kvalitets af arbejdstøj til bl.a. restauranter, caféer og catering. De er sponsor for det danske kokkelandshold, som bærer og konkurrerer i kokketøjet fra Kentaur. Dette sikrer bl.a. at tøjet lever op til de krav som stilles tøjet, samt at Kentaur løbende er med forrest i udviklingen af fremtidens kokketøj.

Vi har et bredt udvalg af kokkejakker, bukser, forklæder, serveringsskjorter og tilbehør fra Kentaur. Udvalget er stadigt voksende, og det vil løbende vokse i takt med at Kentaur får udviklet nye modeller. Vi er derfor med Kentaur fremme i udviklingen, og kan tilbyde deres høje kvalitetsprodukter til både private og erhverv.

Tøjet er ISO15797 godkendt, hvilket sikrer at tøjet kan tåle industrivask og tørring. Det meste af tøjet er desuden Oeko-Tex certificeret, hvilket betyder at det er testet for sundhedsskadelige stoffer efter Oeko-Tex Standard 100.

Vi har et tæt samarbejde med et tekstiltrykkeri, hvilket betyder at du som erhvervskunde kan få dit logo trykt på tøjet. Farverne som Dette kræver blot en bestilling på over 10 stk. og en henvendelse via telefon eller mail. Bemærk dog at trykket ikke er ISO15797 godkendt, men er lavet til at kunne tåle kogevask.

1 til 12 ud af 52

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 12 ud af 52

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5