Guar Gum 100g

  • Naturlig emulgator, stabilisator, fortykner og tekstur forbedrer.
  • Duftneutral, uden smag og gluten.
  • Kan bruges i kolde væsker.
  • Tilsæt i dej, for at give en blødgørende effekt.
  • Forhindrer dannelsen af iskrystaller.
  • Guar Gum er ikke følsom for Ph eller salte.
  • Brugbar i glutenfri og vegansk mad.
Varenummer: 5060341113185

Lagerstatus: Ikke på lager

95,00 kr

Beskrivelse

Detaljer

Vores Guar Gum er ekstra fint kvalitets pulver, som helt naturligt er en glutenfri fortykner, stabilisator, emulgator og tekstur forbedrer.

Guar Gum kan bruges i koldt vand eller væsker. Det er duftneutral og uden smag.

Det kan bruges i dej, for en blødgørende effekt, i geléer, i frosne produkter for at undgå vandlækager, eller til at tykne med. I is og sorbet vil Guar Gum forhindre iskrystaller. Det kan også bruge i skum for at øge stabiliteten og teksturen, og kan erstatte stivelse, sirup og sukker som en lav kalorie sauce jævner.

I veganske og vegetar retter, kan Guar Gum bruges som bindemiddel for at erstatte æg eller andre proteiner..

  • Naturlig emulgator, stabilisator, fortykner og tekstur forbedrer.
  • Duftneutral, uden smag og gluten.
  • Kan bruges i kolde væsker.
  • Tilsæt i dej, for at give en blødgørende effekt.
  • Forhindrer dannelsen af iskrystaller.
  • Guar Gum er ikke følsom for Ph eller salte.
  • Brugbar i glutenfri og vegansk mad.

 

 Hvordan bruges det?

Guar Gum kan bruges i selv kolde væsker.

Dosering: 3 - 5g pr. 1 liter væske.

Guar Gum er ikke følsom overfor Ph og kan tåle salte. Det gør produktet rigtig brugbart som jævner, stabilistator, emulgator og tekstur forbedrer.

Opbevaring

Opbevares tørt, mørkt og køligt. 

 

Ingredienser

100% rent Guar Gum / Guargummi (E412)

 

Kost information

Velegnet til veganer og vegetarer.

Halal venlig.

Kosher venlig.

Ingen GMO.

Yderligere information

Yderligere information

Brand Nej

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Guar Gum 100g

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?