Carrageenan Iota 100g

  • Danner faste elastiske geléer.
  • Danner krystalklare geléer og glazes.
  • Danner geléer af mælkebaserede væsker.
  • Ideel til panna cottas.
  • Et vegansk alternativ til gelatine.
  • Omslut væsker.
Varenummer: 5060341111945
Kun 5 tilbage!

Lagerstatus: På lager

95,00 kr

Beskrivelse

Detaljer

Carrageenan Iota kan bruges til at lave bløde elastiske geléer, som samtidig kan tåle at blive frosset og optøet. Carrageenan Iota danner krystalklare geleér og glazes , som passer perfekt som topping til mousse, kager og andet.

Carrageenan Iotas geleringsevne bliver forstærket når der er calcium tilstede. Derfor er det perfekt til brug i mælk eller andre mælkebaserede opskrifter, som f.eks. creme brulée

 Opløses i varmt vand.

  • Danner bløde elastiske geléer.
  • Danner krystalklare geléer og glazes.
  • Danner geléer af mælkebaserede væsker.
  • Ideel til panna cottas eller creme brulée
  • Et vegansk alternativ til gelatine.
  • Omslut væsker.

 

Hvordan skal det bruges?

Dosér 2-20g pr. 1 kg. væske. 

Carrageenan Iota danner en gel med potassium (Kalium) og calcium salte.

For at danne geléen skal pulveret blandes i en væskeopløsning. Opløsningen opvarmes til 70 °C under konstant omrøring, indtil alt pulveret er opløst. Geléen dannes når opløsningen nedkøles.

For Kappa kan der bruges ned til 0,5% i vand, og helt ned til 0,2% for mælkeopløsninger vil være nok til at danne geléer.

Kan opløses i væsker med en PH på 4,5 - 10

 

 

Opbevaring

Opbevares tørt og køligt.
Undgå direkte sollys.
Skal bruges indenfor 6 måneder efter åbning.

 

Ingredienser

Carrageenan (E407)

 

Kost information

Velegnet til veganer og vegetarer.

Gluten fri.

Halal venlig.

Kosher venlig.

Ikke GMO.

 

Yderligere information

Yderligere information

Brand Nej

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Carrageenan Iota 100g

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?