Agar Agar 100g

  • Giver varmebestandige geléer som tåler op til 85 °C.
  • Kan lave kraftige og stive geléer som kan bliver skåret.
  • Med en sifon lave lette varme mousses.
  • Kan bruges til at forbedre teksturen på syltetøj og buddinger.
  • Tilføj til frugt juice, for at lave varmebestandige puréer.
  • Lav flydende gelé som sovs.
  • Brug til at fortykne væsker.
  • Tilføj til vandbaserede glasurer, for at undgå behovet for nedkøling.
Varenummer: 5060341111785
Kun 5 tilbage!

Lagerstatus: På lager

95,00 kr

Beskrivelse

Detaljer

Vores Agar agar er af præmium kvalitet. Agar agar er et vegetarvenligt alternativ til gelatine, og fungerer som gelerings- og fortykningsmiddel.

Vores Agar agar giver smags neutrale, farveløse og lugtfrie geléer, selv i meget små konsentrationer.

Det kan bruges til at lave hårde, skrøbelige, gennemsigtige og neutrale geléer, som kan modstå syrer med en pH værdi ned til 3,5.

Agar agar smelter i munden, hvilket vil give en fremragende smags frigivelse. Det bliver opløselig ved omkring 90 - 100 °C, og bliver fast ved nedkøling til omkring 38 - 45 °C.

Geléen kan genopvarmes op til °C uden at smelte. På grund af denne egenskab, er agar agar et godt produkt til at justere konsistensen på varme cremer og geléer.

 

  • Giver varmebestandige geléer som tåler op til 85 °C.
  • Kan lave kraftige og stive geléer som kan bliver skåret.
  • Med en sifon lave lette varme mousses.
  • Kan bruges til at forbedre teksturen på syltetøj og buddinger.
  • Tilføj til frugt juice, for at lave varmebestandige puréer.
  • Lav flydende gelé som sovs.
  • Brug til at fortykne væsker.
  • Tilføj til vandbaserede glasurer, for at undgå behovet for nedkøling.

 

Hvordan skal det bruges?

Dosér 2-10g pr. 1 kg. væske. For at lave en fast gelé, skal du bruge omkring 7-10g.

Opblød Agar agaren i væsken i 5-10 minutter. Bring derefter væsken langsomt i kog, imens du rører konstant, indtil alt agar agaren er opløst. Bring væsken op på omkring 100 °C. Så vil opløsningen stivne når den nedkøler til omkring 40 - 45 °C.

Agar agars gelérings egenskaber er afhængige af opløsningens surhedsgrad. Syrlige frugter kræver større mængder Agar agar.

Hvis du ikke har brugt nok Agar agar, kan du koge opløsningen igen og tilføje mere, indtil du får den ønskede konsistens.

 

Opbevaring

Opbevares tørt og køligt.
Undgå direkte sollys.

 

Ingredienser

100% rent Agar Agar (E406)

 

Kost information

Velegnet til veganer og vegetarer.

Gluten fri.

Halal venlig.

Kosher venlig.

Ikke GMO.

Yderligere information

Yderligere information

Brand Nej

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Agar Agar 100g

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?